Scott Browns avdøde vinner tar Celtic to poeng klar i det skotske premiershipet

Scott Browns dramatiske angrep på skadetiden ga Celtic en 2-1-seier over Hamilton for å flytte Hoops to poeng unna Rangers på toppen av det skotske premiershipet.

Ryan Christie hoppet for å score fra nært hold rekkevidde i det 13. minutt for å sette Celtic i ledelsen, og Accies så ut som de hadde sikret seg et poeng da Marios Ogkmpoe buntet inn en leveler i det 89. minutt, men Brown skjøt i en kjøretur i skadetiden for en viktig seier. Atlanta United nå ha plass i Aberdeens styre. Hvorfor? Les mer

Rangers klarte ikke å omgjøre dominans til poeng da Aberdeen kom fra to mål ned for å snappe 2-2 uavgjort på Pittodrie.Mål fra Scott Arfield og Ryan Jack satte Rangers fast, men et mål fra Jon Gallagher like før halvtid gjenopprettet en viss tro for Aberdeen.

Rangers ‘intensitetsnivå falt da i andre omgang, da Andrew Considine slo utligningen for Aberdeen i det 48. minutt.

James Scotts raske doble inspirerte Motherwell til en komfortabel 3-0-seier over St Mirren. I det 28. minutt satte Scott et imponerende solomål før han ga en ny smart avslutning fem minutter senere.

Allan Campbell nettet det andre målet halvveis i andre omgang for å forsegle seieren til Motherwell.Steven MacLean reddet et poeng for Hearts med en sen utligning for å nekte Livingston en første seier på Tynecastle på over 17 år i en uavgjort 1-1. Løvene hadde ledet gjennom Marvin Bartleys 33-minutters åpning før MacLeans 88-minutters mål.

Ross County kom bakfra for å ta alle tre poengene i en 2-1-seier mot Hibernian, og endte et løp på ni kamper uten seier. En dobbeltomgang fra Ross Stewart sikret resultatet for sin side etter at Christian Doidge satte Hibs foran med sitt syvende mål på fem kamper.

St Johnstone rykket av bunnen av tabellen med sitt første rene ark veien om 10 måneder i et målløst trekk ved Kilmarnock.