Mrázek og Nečas hjalp Carolina til å vinne, Sobotka assisterte en gang

Etter Detroits første tilbakeslag samme dag, forble hun det siste ubeseirede NHL-teamet i år etter Washington forrige gang. I sin nest siste kamp under forberedelse, scoret Hurricanes en femte seier etter et stramt 5: 4-resultat etter overtid.

På ordinær tid var gjestene nærmere å vinne igjen, Capitals holdt kampen lik Burakovskis 53. minutt. I tillegg ble den tsjekkiske keeperen Petr Mrazek utkonkurrert av to-målskaptein Alex Ovechkin og Jayson Megna. Inkludert overtid scoret Mrázek 29 skudd mot 33 skudd og kunne feire i det 61. minutt da den produktive Sebastian Aho forlenget Hurricanes uovervinnelighet.Han fikk tre poeng fra vest (2 + 1) og hans finske partner Teuvo Teravainen til og med fire (1 + 3).

Den tsjekkiske unge vinneren Martin Nečas (13:51, 0 + 1, 1 skudd) lyktes også, som i det 30. minutt assistert i det tredje målet til Carolina fra hullet Svečnikova. Washington ble erstattet av Jakub Vrána (15:33, 4 skudd), forsvareren Michal Kempný manglet på grunn av en hjernerystelse fra forrige kamp mot St. Petersburg. St. Louis.

Etter samme poengsum på 5: 4, vant Buffalo ishockeyspillerne spillet i god tid. Takket være en assistent fra Vladimir Sobotka, som ledet eliteangrepet med Jeff Skinner og Sam Reinhart, lyktes de over øyboerne . fire ganger.To forsterkninger ble gjort av Karolina sommerforsterkning, Skinners angriper. Hjemmet hadde også en to-måls skytter i matrikkelen. Anders Lee bidro bare til å lette nederlaget, som ikke ble forhindret av Jan Kovář, og opererte i den fjerde formasjonen sammen med Leo Komarov og Tom Kühnhackle. Det var også i storform som spilte Toronto , som på fredag ​​Red Wings-laget med fire tsjekkere i grunnlinjen klarerte 6: 2. Med seks seire fra syv starter deler begge lag førsteplassen i ligatabellen før starten av den ordinære sesongen. Marleau og Lindholm.Detroit-oppstillingen besto av forsvarerne Libor Šulák (20:20, 2 skudd) med Filip Hronek (14:45, 1 skudd) og angriperne Martin Frk (12:40) med Filip Zadina (12:38, 2 skudd).

Enda rikere på mål var en duell av Columbus med Pittsburgh , som endte med en vill 7: 6-score i gamle dager. Domestic Blue Jackets, som spilte uten Lukas Sedlak, ble drevet av de produktive streikerne Artemy Panarin (2 + 2) og Cam Atkinson (1 + 3). Det var først i det 57. minutt at Oliver Bjorkstrand utgjorde forskjellen. Dominik Simon (13:26) manglet ikke i Pittsburgh-serien, men i motsetning til tredje generasjon Derick Brassard (2 + 1), scoret han ikke.

Radek Faksa (14:55, 1 skudd) s Dallas mislyktes på isSt. Louis , som vant 3: 1 etter å ha scoret Ryan O’Reilly, Jaden Schwartz og Vladimir Tarasenko. Tvert imot, seieren gledet Tomas Nosek (16:54, 3 skudd). Med Vegas vant han en 2-0-seier over Los Angeles . Alle de 26 skuddene fra Kings ble tatt til fange av Marc-Andre Fleury, og av to Golden Knights, det 27. minutt Ryan Reaves og 60. minutt Brayden McNabb sikret målet.