Fotballgeni Ronaldo. Hattrick? Ikke noe nytt for ham, lyder fra Portugal

Og ikke bare på grunn av tre treff i semifinalen i Final Four Nations League. Har du sett smutthullet som Kevin Mbabu har gjort det umulig?

Spol fremover, hack tilbake, vent litt…Og sett fattige sveitsiske rygger til en ydmykende krybbe.

adjektiver. Jeg trente ham i 2003 og så hva han kunne gjøre. Han er et geni. Det er geniale malere, skulptørgenier, og han er et fotballgeni, ”sa trener Fernando Santos, som ledet Ronald kort på Sporting Lisboa før overgangen til Manchester United. ”Vi er vant til slike ting. Han har vist dem siden uminnelige tider, og ingen er overrasket.Å score tre mål er normalt for ham, ikke noe nytt. Ofte avgjørelser bestemmer. ”

Denne gangen passet ordene nettopp fordi duellen var ubesluttsom til det 88. minutt. Stillingen var 1: 1 og fortalte oss ikke helt om løpet av spillet hvor sveitserne hadde overtaket.

Men de hadde ikke Ronald.

like før sluttmål 2: 1. Så likte han snublingen av Manuel Akanji og forsikret hjemmeforrykket sitt til Final Four.

“Det var vårt mål.Jeg er strålende fornøyd med de tre målene, de var viktige og vakre, men det viktigste er at vi har vunnet og avansert, “sa Ronaldo.

Statistikken hans er forbløffende. Han har scoret ti internasjonale turneringer siden EM i 2004.

Han scoret 88 mål på 157 kamper for Portugal og er tidenes beste europeiske landslagskytter – den mest suksessrike internasjonale kanonen er Ali Irans tidligere iranske angriper, som gikk igjen på 109 treff i 149 kamper.

Mot Sveits scoret Ronaldo et syvende hattrick for landslaget og totalt 53 i karrieren.

I tillegg har han vist utrolig effektivitet: bare fire berøringer med en ballong i fiendens straffefelt, og scoret tre mål fra bare tre skudd i mål.

: som scoret et nytt mål vinner.Heldigvis for oss dukket Cristiano opp i det rette øyeblikket, ”nikket forsvarer Ruben Dias nikket, som allerede leter etter søndagens finale med lagkameratene. ”Den som motsetter oss, vil være vanskelig. Begge lag er utmerkede. Jeg håper fansen vil støtte oss igjen fordi vi er sterkere sammen, la Ronaldo til.