Budějovice vant klart og ledet den andre ligaen, Hradec dominerte smash-hiten

Kampen om to tidligere ligaer avgjorde i Jihlava i det 65. minutt Vlkanova, som satte ballen på skuddet og med venstre fot til det nærmere målet, beseiret hjemmekeeper Vejmolu. Regionen Vysočina spilte uten sperret Preisler etter 86 minutter. runde. Vysočina falt til sjuendeplassen i det ufullstendige tabellen.

Munnen vant de fem første rundene, men vant bare et poeng i de neste tre kampene i den andre ligaen.Kampen i Prostějov var på vei mot uavgjort, men i det fjerde minuttet av innstillingen skjøt målvakten Fládr, som var på plenen i bare seks minutter, gjennom målet.

. Nord-Bohemian-laget scoret en nær seier på feltet til rookie Chrudim, hvor oppsettet i første halvdel avgjorde etter første etasje sentrum Ondráček. Varnsdorf fulgte de to foregående rundene der han slo 1: 0 hjemme to kandidater for å avansere til den høyeste konkurransen i Hradec Kralove og Jihlava.

Trinec overtok Sokolov 2: 0 men lukker fortsatt bordet.Etter en halvtime sendte han hjem til Omasta og i det 59. minutt la forsikring Hejny. Sokolov scoret ikke for første gang etter fire runder.

Kampen mellom Žižkov og Pardubice endte med et vilt uavgjort på 4: 4. East Bohemians gikk i ledelsen i siste øyeblikk, men Viktoria klarte å balansere. Etter at to mål scoret hjemme Musa og Pardubice Tischler.

Fra begynnelsen utviklet spillet seg bedre for Zizkov. Allerede i det syvende minutt utnyttet Musa de store feilene til keeper Knoblocha, tok ham med ballen og åpnet scoringen. Etter en halvtime reiste den kroatiske angriperen som besøkte Slavia med en hjørnestopp.Pardubice ble senket takket være Tischler, men kort tid etter skiftet av sider vendte nok en spiller fra Slavia Cermak hjem føring med to mål med et stiplet skudd på avstand.

Pardubice viste en stor snuoperasjon. Først senket han Černý med et skudd i det avdekkede målet, etter fem minutter jevnet han hodet Tischler og i siste øyeblikk sendte han gjestene til ledelsen Petráň. Før utnyttet ikke Žižkov sin egen sjanse og skjøt tre mål på målet. Hjemmelaget brettet ikke våpnene sine, Knobloch begikk frispark i oppsettet og Podrazký foretok en poengdeling fra straffen. Magera var den første som vant straffen og scoret det fjerde målet fra et direkte spark. Rysek lyktes også, og hjalp også Bartolomeos mål.Han scoret målet og scoret et tomt mål. Han sammenlignet gjestene med 1: 1 Musiol.

Ceske Budejovice etter å ha vunnet 3: 0 over Vitkovice kom i ledelsen i tabellen foran Hradec Kralove. Han åpnet scoringen fra Grajciars direkte spark, løftet Helešic etter sidebytte og lukket scoringen etter Havels hjørnespark, som ikke hadde endret straffen tre minutter tidligere. Dessuten spilte Vítkovice uten Končal.